Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، فراخوان هنرهای دستی و دیجیتال (نقاشی و پوستر) با محوریت شهیدان مقاومت، سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و سردار شهید ابومهدی المهندس در ۴ بخش نقاشی، نقاشی‌خط، نقاشی دیجیتال و پوستر منتشر شد.
 
بر اساس این فراخوان، گروه‌های سنی شرکت‌کننده در جشنواره مذکور شامل ۷ تا ۱۴ سال، ۱۵ تا ۲۲ سال و بالای 23 سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
موضوعات و محورهای فراخوان نیز عبارتند از:
 
۱ـ پرتره تک یا هر دوی شهیدان (شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس)
 
۲ـ حاج قاسم و فرزندان شهدا
 
۳ـ حاج قاسم و استکبارستیزی
 
۴ـ حاج قاسم و آرمان فلسطین
 
۵ـ حاج قاسم و مردم‌یاری
 
۶ - حاج قاسم و…
 
نکته: نقاشی و نقاشی‌خط باید روی بوم/ کاغذ/ مقوا و… در ابعاد ۷۰*۵۰ با استفاده از هر تکنیکی اجرا و به آدرس دبیرخانه ارسال شود.
 
آثار نقاشی دیجیتال نیز با کیفیت Dpi300 چاپ و روی هر متریالی در سایز ۷۰*۵۰ و به همراه فایل اصلی اثر، در لوح فشرده ارسال شود.
 
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام به آدرس اینترنتی www. moghavemat. Info مراجعه کنند. آخرین مهلت ثبت‌نام در سایت و ارسال آثار به دبیرخانه نیز ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹ اعلام شده است و زمان  داوری و اعلام نتایج نهایی، ۲۶ آذرماه ۱۳۹۹ خواهد بود.
 
داوطلبان باید در مرحله اول اطلاعات فردی خود را در بخش ثبت‌نام سایت وارد کرده و از درگاه مربوطه آثار خود را ارسال کنند.
 
آثار باید پس از تکمیل فرم مربوطه در سایت، به آدرس دبیرخانه ارسال شوند. آثار نهایی در اختیار مجموعه برگزارکننده و تمامی حقوق و مالکیت آن با حفظ نام صاحب اثر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
نمایشگاهی از این آثار در سوریه، منطقه زینبیه، حرم مطهر حضرت زینب (س) برپا خواهد شد و زمان رونمایی از آثار برگزیده، روز شنبه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۹ مصادف با اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهانشان خواهد بود.
 
آدرس دبیرخانه: تهران، خیابان ایرانشهر،  تقاطع سمیه، ساختمان ۱۰۲، طبقه اول، واحد ۲
 
به نفرات برگزیده فراخوان، هدایایی تقدیم خواهد شد و نفرات اول تا سوم، جهت رونمایی از آثار و شرکت در مراسم سالگرد شهادت شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به زیارت حضرت زینب کبری (س) نائل خواهند شد.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: ابومهدی المهندس قاسم سلیمانی حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اتمام نمایشگاه آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران با عنوان «بر فراز دشت»، نمایشگاه آثار رضا مافی هنرمند خوشنویس و نقاش ایرانی به کیوریتوری محبوبه کاظمی در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز به کار می‌کند.

این نمایشگاه که به همت نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی ترانه باران برگزار می‌شود، برگزیده‌ای از آثار، لوازم و مجموعه شخصی زنده یاد رضا مافی را در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش خواهد گذاشت.

رضا مافی هنرمند نقاش و خوشنویس و از پیشگامان هنر معاصر ایران است. او از نخستین هنرمندانی است که در دوره معاصر به خلق نقاشی‌خط پرداخت. او در مشهد و در خانواده‌ای اهل هنر زاده شد، برادر بزرگترش، محمد مافی نقاش بود. رضا مافی از کودکی قلم به دست گرفت سپس خوشنویسی را نزد جلال‌الدین اعتضادی آموخت و در سال ۱۳۴۳ در انجمن خوشنویسان ایران، نزد حسین میرخانی آموختن خوشنویسی را ادامه داد.

نمونه‌ای از آثار رضا مافی که در سال ۱۳۵۱ خلق شده است

رضا مافی از مکتب سقاخانه تاثیرگرفته بود و سعی داشت آثار خوشنویسی خود را به نقاشی نزدیک کند. برگزاری نمایشگاهی از آثار نقاشی آمیخته با خط او در گالری سیحون نقطه عطفی در تاریخ این هنر به شمار می‌رود چرا که برای نخستین بار خوشنویسی سنتی با شیوه‌های نقاشی مدرن تلفیق می‌شد. مافی که هم خوشنویس بود و هم نقاش، از ترکیب این ۲ هنر راهی نو و شیوه‌ای جدید در هنر معاصر ایران پدید آورد که تا به امروز ادامه پیدا کرده و پیروان فراوانی دارد. او همچنین به دلیل علاقه به گچبری مساجد به تولید آثار حجم و برجسته نیز پرداخته بود. مافی در سال ۱۳۶۱ در اثر حادثه سقوط از روی اسب در گذشت.

مافی بر آن شد تا پتانسیل مستتر در سیاه‌مشق‌نویسی و نمایان کردن توان زیباشناختی نستعلیق ایرانی را در مسیری متفاوت از هنرمندان هم‌نسلش که با موتیف خط کار می‌کردند، به سطحی تازه، ارتقا بخشد و در این راه موفق بود و توانست هوایی تازه به جهان هنر نوگرای ایرانی بدمد و آن را غنی‌تر سازد.

این هنرمند در طول زندگی کوتاه خود تعداد قابل توجهی آثار سیاه مشق آفرید. او در این روش فرم‌های بدیع و جدید را با استفاده از قلم نی و مرکب (بدون قلمو) بر روی بوم می‌نوشت. مافی با تسلطی که بر شیوه‌های مختلف خوشنویسی چون نستعلیق، شکسته، ثلث، تعلیق و رقاع و اجرای آنها بر روی بوم داشت، توانست زیبایی نهفته در سیاه مشق نویسی را آشکار و روحی تازه در آن بدمد.

نمایشگاه «بر فراز دشت» نیز در حالی به پایان رسید که طی ۴۳ روز برپایی، بیش از ۳۷ هزار نفر به‌صورت انفرادی و نیز در قالب گروه‌های دانشجویی، دانش‌آموزی و هنری از این نمایشگاه دیدن کردند. همچنین بیش از ۱۴۰ بازدیدکننده خارجی هم با حضور در موزه هنرهای معاصر تهران از آثار نمایشگاه «بر فراز دشت» بازدید کردند.

کد خبر 6099636

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰% ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!
  • شرکت ۶۰ شاعر خارجی در جشنواره شعر رضوی ترکی آذری
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست